Düzce'ye bağlı Gölormanı Köyü, Top Tepe mevkiinde bulunan ve köylerin su ihtiyacını karşılamak için İstilli Grubu İçme Suyu Birliği tarafından yaptırılan içme suyu deposu kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kurşunlandı.

İstilli Grubu İçme Suyu Birliği Başkanı ve aynı zamanda İstilli Köyü Muhtarı olan Abdullah Ateş yaptığı açıklamada, her gece depo çevresinin magandalar tarafından kullanıldığını ve bu durumun önüne geçemediklerini belirtti Ateş, mevkiinin Jandarma bölgesinde bulunduğunu ve buraların sık sık kontrol edilmesi gerektiğini ifade etti. Su deposunun 8 köyde yaşayan 7 bin kişiye içme suyu sağladığını, depoyu bu hale getirenlerin vicdanın olmadığını söyledi.

İstilli Grubu İçme Suyu Birliğine bağlı Fevziye Köyü Muhtarı Naci Üstünel, Hasanağa Köyü Muhtarı İlhami Ozan, Üçyol Köyü Muhtarı Soner Özbey, Mamure Köyü Muhtarı Engin Gümrükçü, İhsaniye Köyü Muhtarı Hüseyin Yüksel, Paşakonağı Köyü Muhtarı Metin Kılıç, su deposu önünde yaptıkları ortak açıklamada, bu durumdan rahatsız olduklarını ve bu su deposu için bir yıldır işçi gibi çalıştıklarını dile getirdi.