Acı haber, Samsun’un İlkadım ilçesindeki Esentepe Kışlası'nda geldi.  Bir hafta önce vatani görevini kısa dönem olarak  yapmak için Düzce'den Samsun’a giden Uğur Dilmen (25), bu akşam içtima sırasında aniden rahatsızlandı. Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine kaldırılan er Uğur Dilmen'nin kalbi durdu. Doktorlar duran kalbi çalıştırmak için uzun süre uğraşsalar da yapılan tüm müdahalelere karşın 25 yaşındaki Uğur Dİlmen kurtarılamadı.  Uğur Dilmen'in kesin ölüm sebebinin otopsi sonucu belli olacak. 

HELALLİK İSTEDİ

Öte yandan Uğur Dİlmen'in yaklaşık 1 hafta önce askerlik görevine başladı. 3 Kasım Salı akşamı Vatani görevini yerine getirmek için Samsun'a gidecek olan Uğur Dİlmen, sosyal paylaşım sitesindeki son paylaşımında herkesle helalleşti. Dilmen, hesabında yaptığı son paylaşımda "Bugün Düzce'de son gecem. Yarın askerlik görevime başlıyacam . Üzerımde hakkı olan herkes hakkını helal etsin, görüşünceye dek selametle kalın... Uğur Dilmen" yazdı.



İçtima sırasında şehit olan Dilmen'in Düzce'nin Eminaçma Köyü'ndeki baba ocağına acılı haber akşam saatlerinde Düzce İl Jandarma Komutanlığı'nda görevli komutanlar tarafından verildi. Dilmen'in şehit olduğu haberini alan ailesi yıkıldı. 

HABER;S.KAŞKIR