Dün akşam tam iftar saatinde Kalıcı Konutlar Yolu kanal boyunda meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre Kalıcı Konutlar istikametine gitmekte olan Muammer Şimşek idaresindeki 06 AU 8819 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Ali Şefik Günaydın idaresindeki bir ekmek fırınına ait kamyonetle çarpıştı.

Çarpışmanın etkisi ile otomobil yol kenarında bulunan kanala uçtu. Otomobilin suya düşmesine ramak kaldı. Kazada otomobil içerisinde bulunan sürücü Muammer Şimşek ile birlikte yanında bulunan eşi Seher Şimşek ve kızı Ece Naz Şimşek ile birlikte diğer araçta bulunan sürücü Ali Şefik Günaydın yaralandı.

Olay yerine hemen 112 ekipleri ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen 112 ekipleri Seher İlknur Şimşek dışında diğer yaralıları Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Seher İlknur Şimşek araç içerisinde sıkışmış durumdaydı. İtfaiye ekipleri kanala uçmuş vaziyette bulunan otomobili bulunduğu yerden uzun uğraşlar sonucu çıkardı.

Araç içerisinde bulunan Seher İlknur Şimşek, bulunduğu yerden itfaiye ekipleri ve sağlık ekipleri tarafından çıkarıldı. Otomobilin içerisinden çıkarıldığı sırada Seher İlknur Şimşek acı içerisinde kıvrandı.

Daha sonra ambulansa konulan Seher İlknur Şimşek, Özel Hayri Sivrikaya Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza nedeni ile kanal boyunda tıkanan trafik araçların yoldan kaldırılmasının ardından normale döndü. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber; R. BAL