Kuyumcuzade bulvarında kırmızı ışık ihlali yapan otomobil yeşil ışıkta geçen otomobile çarptı. Kazada 3 kişi yaralandı.Edinilen bilgilere göre; Kuyumcuzade Bulvarı’dan D-100 Karayolu istikametine gitmekte olan Erdem D. idaresindeki otomobil Rasim Bedir Paşa Bulvar’ı ile Kuyumcuzade Bulvarı’nın kesiştiği ışıkta kırmızı ışık ihlali yaptı.


bu esnada Rasim Bedir Paşa bulvarından Uzun Mustafa istikametine gitmekte olan Volkan K. idaresindeki otomobile yandan çarptı. Çarpışmanı etkisi ile savrulan araçlarda bulunanlardan Volkan K.  Metin D. Yıldırhan D.yaralandı. Biranda ortalığın karıştığı kazada araç içerinde sıkışanlar için olay yerine düzce belediyesi kaza kırım ekipleri ile 112 acil servis ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan ekipler araç içerinde sıkışan yaralıları çıkararak hazır bekletilen ambulanslara teslim edildi.


Kaza sonrası olay yerinde görüntü almak isteyen gazetecilere kırmızı ışıkta geçen araçta bulunanlar saldırdı. Gazetecileri darp etmek isteyen kazazedeler çevredeki vatandaşların tepkisine yol açtı.



Kaza yerine toplanan vatandaşlar, hem kural ihlali yapan hem de çevredekilere saldıranları “hem suçlular hem güçlüler” demekten kendilerini alıkoyamadı. Kaza sorası kırmızı ışıkta geçen otomobil sürücüsü emniyet ekipleri tarafından gözaltına alınarak ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.



Yaralılar çeşitli hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındılar. Kaza yapan araçlar çekici yardımı ile yoldan kaldırıldı. Kaza anı ise bir petrol istasyonunun güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Haber;i.keleş