Çamköy Mahallesi sakinleri gece yangın paniği yaşadı. Dün gece 00.30 sıralarında meydana gelen yangında iki katlı bir ev kullanılamaz hale geldi.

Şerafettin Çakmak' ait olan evde çıkan yangında can kaybı yaşanmazken ev kullanılamaz hale geldi. 3 ailenin yaşadığı 2 katlı evde, yangının elektrik kontağından çıktığı ve evin bir anda alevlere teslim olduğu öğrenildi. Yatalak hastanın bulunduğu evde hane sakinlerinin o sırada yatmamış olması büyük bir faciayı önledi. Yangının ardından açıklamalarda bulunan Çamköy Mahallesi Muhtarı İrfan Demirci, gece saatlerinde çıkan yangının kendilerine korkulu dakikalar yaşattığını ve can kaybının olmamasının teselli olduğunu ifade etti. Konuyla bizzat ilgilendiğini söyleyen Demirci, Kızılay ve Belediye'den yardım talep edeceklerini belirtti. Gece 03:00 sıralarında Belediye Başkanı İsmail Bayram'ın kendini aradığını ve gerekli yardımın yapılacağını ifade ettiğini vurgulayan Demirci, ilgili makamlardan gerekenin yapmasını istedi.

Hane sakilerinden Kibariye Çakmak ise yangın sonrası gidecek yerlerinin kalmadığını ve yardım istediklerini belirtti. Kullanacak hiç eşyalarının kalmadığını vurgulayan Çakmak, tek tesellilerinin olayı can kaybı olmadan atlatmaları olduğunu dile getirdi