Kaza, sabah saatlerinde Fevzi Çakmak Mahallesi’nde meydana geldi. Büyük bir gürültü ile uyanan mahalle sakinleri hemen sokağa çıktı. Eski cezaevi yolu olarak bilinen caddede ilerleyen otomobil sürücü A.B iddiaya göre; kontrolden çıkarak yol kenarındaki aydınlatma direğine çarptı.


Çarpanın şiddeti ile savrulan otomobilde sürücü A.B ve yanında yolcu olarak  bulunan F.T yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine emniyet ve 112 ekipleri sevk edildi.Kaza yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin hastaneye sevk ederek tedavi altına aldı. otomobil sürücünün alkollü ve ehliyetsiz olduğu iddia edilen kaza ile ilgili  Polis ekipleri soruşturma başlattı.

ÇOBAN’DA KAZA

Yine dün akşam Çoban Kavşağı’nda adaya çarpan otomobilde bulunan 1 kişi yaralandı.Akçakoca istikametinden Düzce istikametine ilerleyen K. Ç.’ın kullandığı otomobil, Çoban kavşağına geldiği esnada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle kavşağa çarptı.



Trafik ışıklarına çarparak durabilen otomobilde sürücü K. Ç. yaralandı. Yaralı sürücü ilk müdahalesi kaza yerinde yapılmasının ardından 112 ekipleri tarafından hastaneye sevk edildi. 

Haber;S.KAŞKIR