Düzce’den Kalıcı Konutlar istikametine gitmekte olan elektrikli bisiklet ile yine aynı istikamette gitmekte olan otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile savrulan elektrikli bisiklet sürücüsü yaralandı.


Otomobil sürücüsü hemen durumu polis ve 112 acil servis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri yaralıyı ambulansta tedavi etti. Hafif yaralanan sürücünün hastaneye gitmek istememesi üzerine sağlık ekipleri olay yerinden ayrıldı. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.


İlimiz genelinde kazaların çoğunluğunu motosiklet ve bisikletlerden kaynaklandığı gözlemleniyor. Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri yaşanan bu kazalar nedeni ile trafikteki denetlemelerini sıklaştırırken, tescilsiz motosikletleri trafikten men ederek otoparka çekiyor.

 

Bir kaza haberi de Beyköy’den geldi. Sabah saatlerinde Beyköy’de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Beyköy Şase Mahallesi’nde Turgut Ö. idaresindeki motosiklet ile Hakan G. idaresindeki otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile motosiklet savrulurken sürücüsü ise vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı.


Kaza sonrası otomobil sürücüsü Hasan G. durumu jandarma ve 112 acil servis ekiplerine bildirerek yaralı motosiklet sürücüsünün yardımına koştu. Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri yaralı motosiklet sürücüsünü ilk müdahalenin ardından Düzce Devlet Hastanesi’ne sevk ederek tedavi altına aldı. Jandarma ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

 

 

Haber: İ. Keleş