Dün gece saat 02:00 sıralarında Taşköprü yolu üzeri Mergiç Mahallesi’nde bir büfede silahlar konuştu. Edinilen bilgilere göre mahallede bulunan büfe sahibi Mustafa A. İle büfede bulunan Gökhan A. ve Yılmaz B. Bir süre oturduktan sonra aralarında bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı.

İddiaya göre çıkan tartışma sonucu Gökhan A. ve Yılmaz B. Büfe sahibi Mustafa A.’yı darp ettiler. Yaşanan arbedede Mustafa A. büfede bulunan silahını çıkararak 5 el ateş etti. Gökhan A. sağ ve sol bacağından, Yılmaz B. de başından ve sağ bacağından vuruldu.

Olay yerine gelen emniyet ekipleri şüpheli Mustafa A.’nın 81 BB 119 plakalı otomobil ile kaçmaya başladığını gördü. Asayiş ekipleri tarafından takibe alınan otomobil Mergiç Mahallesi 2177. Cadde üzerinde elektrik direğine çarptı. Polis hemen şüpheliyi araçtan indirdi.

İddiaya göre suca karıştığı silahı araçta bulan polis Mustafa A.’yı gözaltına aldı. Olayda yaralanan Gökhan A. ve Yılmaz B. Başka bir araçla Düzce Atatürk devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Tedavileri yapılan yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, şüpheliler savcılığa sevk edildi.

Haber; R. BAL