D-655 Karayolu seyir halindeki TIR motor kısmından alev aldı. Akçakoca’dan Düzce istikametine gitmekte olan saç yüklü TIR, Kabalak rampaları mevkiinde motor kısmından aniden alev aldı. Sürücüsünün yangını fark etmesi üzerine araçta bulunan yangın tüpleri ile yangına müdahale edildi.



Düzce belediyesi itfaiye müdürlüğüne giden ihbar doğrultusunda yola çıkan ekipler kısa sürede olay mahalline ulaşırken, yanan tırın motor kısmında soğutma çalışması yaptı.Akçakoca bölge trafik ekipleri ile jandarma ekipleri herhangi bir kazanın yaşanmaması için önlem aldı. Araçta maddi hasar meydana gelirken soruşturma başlatıldı.



Yine dün akşam TEM otoyolu Gümüşova rampalarında meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre; TEM otoyolu Ankara istikametine gitmekte olan bir otomobil sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki bariyerlere saplandı.



Bariyerlere saplanan araç sürücüsü kazadan yaralı olarak kurtulurken kazayı gören yoldan geçen diğer sürücüler hemen kazazedenin yardımına koştu. Haber verilmesi üzerine olay yerine 112 acil servis ekiplerinin yanı sıra jandarma ve bölge trafik ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri yaralı sürücüye ilk müdahalenin ardından hastaneye sevk ederek tedavi altına aldı. Jandarma ve bölge trafik ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı. 

Haber;İ.KELEŞ