D-655 karayolu Beyciler mevkiinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada iki sürücü de yaralandı. Yaşanan bu kaza güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

 

Düzce’den Akçakoca istikametine gitmekte olan Erkan Dilber idaresindeki 81 EC 261 plakalı otomobil, kontrolsüz bir şekilde yan yoldan kavşağa girmek isteyen Turay Can idaresindeki 81 BN 335 plakalı otomobile yandan çarptı.

 

Çarpışmanın etkisiyle takla atan iki aracın sürücüleri yaralandı. Olay yerine gelen 112 acil servis ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından yaralılar Düzce Atatürk Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

Meydana gelen trafik kazası, Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne hasta götürmekte olan 112 Acil Servis ambulansının tam önünde oldu. Sağlık çalışanları telsiden “Beyciler sapağında önümüzde trafik kazası oldu. Yaralı sayısı hakkında bir bilgimiz yok. Buraya acil ambulans gönderin” diye anons yaptığı öğrenildi.

 

Diğer yandan çevre sakinleri Beyciler sapağında yaşanan kazalar için yetkililerin önlem almalarını istediler. Özellikle otomobil galerilerinin ve mahalle giriş çıkışlarının o bölgeden yapılması nedeniyle kavşakta artan yoğunluğun bir başka kazaya sebep olmadan kavşağa trafik ışıkları takılmasını istediler.

 

Polis kazayla ilgili soruşturmasını sürdürürken, yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

HABER:H.İŞCAN