Düzce Atatürk Devlet Hastahanesi Acil Servisin önünden geçen ve Ağa mahallesine giden yoldaki dörtlü kavşakta kazaların ardı arkası kesilmiyor.
Kiremitocağı ile Aziziye mahallesine adeta sınır niteliğindeki kavşakta kazalar bitmek bilmiyor.
Atatürk Devlet Hastahanesi Acil Servisin önünden Ağa mahallesi istikametine gitmekte olan yolda bulunan dörtlü kavşakda yine trafik kazası meydana geldi.
Acil servis önünden Ağa mahallesine giden eski tekavül yolu ile Aziziye mahallesine bağlı şahin sokak Kiremitocağına bağlı ural sokak ve kadırga sokağın birleştiği noktada bulunan dörtlü kavşakta Şans eseri son kazada yaralanan olmadı ancak mahalle sakinleri burası Kiremitocağı ile Aziziye mahallesinin sınırı ayrıca Hastahane'nin Acil servisinin yolu burada arabalar hızlı gidiyor ara sokaklardan çıkanlarda yolu görmüyor ve kazalar oluyor.
Biz bu durumu il trafik komisyonuna ve Belediye'ye bir önceki dönemde şimdide imza toplayıp dilekcelerle verdik ancak bu güne kadar bir tedbir alınmadı kavşağın çevresinde bulunan bazı yapılar görüşü engelliyor ve sürücülerde arabaları fark edemeyince kazalar olmaya devam ediyor dediler ve il trafik komisyonunun bir çözüm bulmasını istediler.