Olay dün gece yarısı Beyköy’de meydana geldi. Aracıyla dolaşmaya çıkan Özkan Y. Aracının LPG’si bitince arkadaşı Samet Ç. ‘ye haber verdi. Kısa süre sonra buluşan arkadaşlar yakıtı biten aracı istasyona çekmek için kolları sıvadı.

Ancak yakıtı biten otomobili çekmek için gelen aracın çekici kancası olmayınca yine arkadaşları olan Eray G. çekici halatının bir ucunu yakıtı biten otomobile bağladı, diğer ucunu ise bagaja oturarak elinde tuttu.Bu sıra dışı çözüm bir yandan şaşkınlık yaratırken, bir yandan kahkahalara ve korkuya sebebiyet verdi.

Eli ile yakıtı biten otomobili çeken Eray G. Beyköy’den Düzce merkeze kadar oturduğu otomobilin bagajından yakıtı biten otomobili çekti. Kimi zaman düşme tehlikesi yaşayan Eray G. zaman zaman korkulu anlar yaşasa da arkadaşları ve kendisi bu keyifli sandıkları bir o kadarda tehlikeli olan yolcuğu neyse ki yara almadan tamamladı.Zaman zaman Karadeniz insanının inanılmaz zekası kısa yönlü çözümler üretirken bunların bir örneği de Karadeniz’den değil Düzce’den geldi.

Haber;İ.KELEŞ