Bolu'da evinde bıçaklanarak öldürülen Cumhuriyet Halk Partisi İl Genel Meclisi Üyesi Fahrettin Tanyar'ın öldürülmesi olayında, Tanyar'ın Karısı Serap Tanyar tutuklanarak cevaevine gönderildi.

Edinilen bilgilere göre dün evinde bıçaklanarak öldürülen Fahrettin Tanyar'ın eşi Serap Tanyar, emniyetteki ifadesinin ardından Bolu Adliyesine sevk edildi. Adliyede ifadesi alınan Serap Tanyar, ardından suça iştirak etmek gerekçesi ile Sulh Ceza Sorgu Hakimliğine gönderildi. Serap Tanyar, burada tutuklanarak Bolu Kapalı ve Yarı Açık Cezaevine gönderildi.

Olay ile ilgili soruşturma devam ederken, polisin kimliğini belirlediği bir kişinin de yakalanması için çalışma başlatıldı.

Bilindiği gibi “Aile İçi Şiddet” ihbarı üzerine Tanyar'ın Tabaklar Mahallesi'ndeki evine giden polis ekipleri CHP Bolu İl Genel Meclisi Üyesi Fahrettin Tanyar'ın dört yerinden bıçaklanmış cesedi ile karşılaşmıştı. Olay ile ilgili sorgulanan Fahrettin Tanyar'ın eşi Serap Tanyar ve Kızının ifadeleri arasında çelişki olduğu da dile getirilmişti.