Şıralık mahallesi bugün az kalsın bir intihara şaaitlik edecekti .Korkulu dolu gözler eşliğinde yaşanan olayda iddiaya göre 8 yıl önce verdiği borcu bir türlü alamayan Mehmet A. İsimli şahıs canına tak etti ve baz istasyonuna çıkarak intihara teşebbüs etti.

İl Emniyet Müdürlüğü'nün arkasında bulunan Baz istasyonuna çıkarak intihar etmek isteyen Mehmet A., 2005 yılında borç verdiği ve birtürlü parasını alamadığı Selçuk Ş.'nin bulunup getirilmesini istedi. Polis ekipleri Selçuk Ş.'yi bulmak üzere harekete geçti. Selçuk Ş. nin şehir dışında olduğu bilgisine ulaşan polis ekipleri Mehmet A'yı uzun süre ikna etmeye çalıştı.

 



Olay yerinde ambulans, itfaiye ve çok sayıda polis ekipleri hazır bulundu. “O gelmeden inmem” diyen 40 yaşındaki Mehmet A., polis ekipleri ile rahat iletişime geçebilmek için zaman zaman baz istasyonunda bir aşağı bir yukarı çıktı.

Yaklaşık 5 bin TL alacağı olduğu öğrenilen Mehmet A., polis ekiplerinin çevreden basın mensupları ve kalabalığı uzaklaştırmasının ardından baz istasyonundan inmeye ikna oldu.
Yaklaşık 1 saat süren ikna çabalarının sonunda baz istasyonundan indirilen 40 yaşındaki Mehmet A. İfadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Haber: S. KAŞKIR