Geçtiğimiz günlerde şehir merkezinde bulunan motosikletli servis elemanı arkadaşının soyunma dolabından bankamatik kartını alarak ATM’den para çekti. Şahıs hırsızlık büro ekiplerince kısa sürede tespit edilerek gözaltına alındı. M.F. ile G.K. şehir merkezindeki bir yemek şirketinde çalışıyorlardı. İddiaya göre M.F. iş arkadaşı G.K.’nin soyunma odasına giderek cüzdanında bulunan bankamatik kartını aldı.

 

Kartı alan M.F. işyerinin motosikleti ile İstanbul caddesi üzerinde bulunan bir bankaya ait ATM’ye gelen M.F. tanınmamak için motosiklet kaskı ile ATM’ye yaklaştı. G.K. ye ait bankamatik kartını ATM’ye sokarak hesabından 400 TL para çekti.

 

Aynı iş yerinde çalıştığı arkadaşının kartından para çeken şüpheli hiçbir şey olmamış gibi bankamatikten ayrılarak işine geri döndü. Bir müddet sonra hesabından para çekilen G.K. durumu fark etmesi üzerine polise başvurarak şikayetçi oldu. İl emniyet müdürlüğü asayiş şube müdürlüğü hırsızlık büro ekiplerinin yaptığı titiz çalışmalar neticesinde bankamatik kameralarını incelemeye alan ekipler kaskla ATM’den para çeken zanlıyı pantolonundaki çizgilerden tespit etti. Kimliği tespit edilen zanlı evinde hırsızlık ekipleri tarafından evinde gözaltına alındı. İfadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen hırsızlık zanlısı çıkarıldığı mahkemece Çilimli cezaevine gönderildi.
Haber;İ.KELEŞ