Cumayeri’nde meydana gelen trafik kazasında otomobil ile belediyeye ait temizlik aracı çarpıştı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken,  2 kişide ağır yaralandı. Edinilen bilgilere göre; d-100 Karayolu Cumayeri sapağından Cumayeri merkeze gitmekte olan Kemal G. idaresindeki Cumayeri belediyesine ait temizlik aracına yine aynı istikamette gitmekte olan Bayram Keleş idaresindeki otomobil mezarlık önünde hızla arkadan çarptı. 

Çarpmanın etkisi ile araç içerisinde bulunan Bayram Keleş sıkışırken, diğer yaralılar araç içerisinden yola fırlayarak yaralandı. Haber verilmesi üzerine kaza yerine 112 acil servis ekipleri ile Düzce Belediyesi Kaza Kırım Ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri araçtan fırlayan yaralılara ilk müdahaleyi yapmasının ardından çeşitli hastanelere sevk ederek tedavi altına alındı.



Araç içerisinde sıkışan sürücü Bayram Keleş ise vatandaşlar tarafından sıkıştığı yerden çıkarıldı, sağlık ekiplerince kalp masajı yapıldı.

Ambulansla Düzce Devlet Hastanesine sevk edilen sürücü, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kaza anı ise bir petrol istasyonun güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Kazada otomobil yol temizlik çalışması yapan araca süratle çarparak adeta şahlandığı görülüyor.


Kaza sonrası trafik tek şeritten kontrollü bir şekilde verilirken araçların yoldan kaldırılması ile birlikte trafik eski akışına geri döndü. Kazayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Haber;İ.KELEŞ