D-100 Karayolu Çilim Sapağı’nda meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.Düzce’den İstanbul istikametine gitmekte olan Enes A. İdaresindeki hafif ticaret araç Çilim Sapağına geldiği esnada kavşağa girmek isteyen Ali E. İdaresindeki otomobile yandan çarptı.

 

 

Çarpmanın etkisi ile her iki araçta bankete çarparak durabildi. Ali E. İdarindeki otomobilde yolcu olarak bulunan Ümran E. (45) ile Işık B.(10) yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine 112 acil servis ekipleri ile jandarma ve bölge trafik ekipleri sevk edildi.
 
Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yapmasının ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

 

Kaza sonrası her iki araç sürücüsü arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmayı yine olay yerinde bulunan jandarma ekipleri sakinleştirerek tarafları uzaklaştırdı.

 

 

Kaza nedeni ile D-100 Karayolu İstanbul İstikameti kontrollü olarak tek şeritten verildi. Araçların yoldan kaldırılması ile trafik eski akışına geri döndü.

 

Haber; İ.KELEŞ