Düzcede her geçen gün artarak devam eden hırsızlık olaylarına yenileri ekleniyor.
Son olay mimar sinan caddesi küçüksu köprüsü yanında bulunan ve geçtiğimiz günlerde iki kişinin alışveriş yaparken işyeri sahibinin eşinin içinde 5 bin 500 lira para ve verakları olan çantayı çaldıkları manav dükkanına yine girmeye çalıştılar.
İşyerinin arkasında bulunan kapıyı zorlayan hırsız Ya da hırsızlar içeri giremeyince bu kez ön cepheden girmek için sundurmanın arasıdan sebze ve meyveleri ezerek kepengi açmaya çalıştılar.
Kepenkleri açmaya muhafak olamayınca bu kezde manavın bitişiğinde bulunan şarkuteriye girdiler.
Şarkuterinin arkasında bulunan tuvalet camından içeri girdikleri öğrenilen hırsız Ya da hırsızların işyerinde bulunan 250 tl parayı alıp kaçtıkları öğrenildi.
Olay yerine gelen emniyet ekipleri gerekli incelemeleri yaptılar
ve parmak izi ile diğer delilileri topladılar.
Esnaflar artık canımıza tak dedi zaten iş yapamıyoruz birde sürekli hırsızlar gelip bulduklarını çalıp gidiyor buna bir an öce çözüm bulunmalı diyorlar.
hemen her gün düzcenin değişik bölgelerinde meydana gelen hırsızlık olaylarından bir tanesi bu diyen esnaflar.
bu örnekleri çoğaltmak mümkün bu nedenle hırsızların rahat rahat şehir erkezinde sürekli çalmalarının biz küçük esnagın canını yakmalarının altında bu işi meslek edinmeleri ve cezaların caydırıcı olmamasının yatığını düşünüyoruz diyen esnaflar hırsızlar yakalanıyor kısa süre sonra yine sokaklarda dolaşıyorlar yakalananlara gerekli ceza verilse bir daha yapmaktan kaçınırlar ve güvenlik güçlerimizinde hırsızlık olaylarına karşı biraz daha dikkatli ve tedbirli olmalarını bekliyoruz dediler.