Atatürk Bulvarı’nda  işsiz olduğu iddia edilen genç girdiği bunalım sonucu kendini 3 katlı inşaat halindeki binanın çatısından atarak intihar etmek istedi.

Öğlen saatlerinde meydana gelen olayda işsiz olduğu iddia edilen 17 yaşındaki F.G,  Atatürk Bulvarı’ndaki bir inşaatın çatısına çıktı. İnşaatın tepesinde genci görenler durumu hemen polise bildirdi.

Kısa sürede olay yerine gelen polis çevrede önlem aldıktan sonra F.G’yi intihardan vazgeçirmek için çalışma başlattı.

Sağlık ekipleri ve itfaiye görevlileri de olay yerinde hazır bekletildi. Polis ekipleri, genci ikna etmeye çalışırken, itfaiye erleri de branda hazırladı.

İnşaatın tepesine çıkan genci polisler uzun süre ikna etmeye çalışırken, aşağıda da vatandaşlar meraklı gözlerle olayı izledi. Kimi vatandaşlar genci atlamaması için aşağıdan seslenirken, kimileri de cep telefonlarına kaydetti.

 Düzce İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ercan Ateş ve İtfaiye şefi Mehmet Caner başta olmak üzere emniyet ekipleri, inşaatın çatısında genci ikna etmeye çalıştığı esnada F.G dua etmeye başladı. Atlamak için 10’dan geriye sayan genç son anda polis ekiplerince yakalanarak güvenli bir yere alındı.

İntihar girişimi engellenen genç daha sonra baygınlık geçirdi. Polis ekipleri tarafından aşağıya indirilen 17 yaşındaki genç, 112 sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

 Karabük’ten Düzce’ye bugün geldiği öğrenilen  gencin işsiz olduğu iddia edilirken, intihar girişimi için Ak Parti Binasının hemen yanındaki inşaatı seçmesi dikkat çekti.

Haber; S. KAŞKIR