Bu akşam saat 18.45 sıralarında İstanbul Caddesi'nde meydana gelen kazada bir kişi yaralandı. Kaza, Şen Sokak'tan İstanbul Caddesi'ne dönüşün yasak olduğunu gösteren tabelanın da yan durması nedeniyle dönmeye çalışan Bülent Başoğlu idaresindeki 34 BG 7432 plakalı araç ile İstanbul Caddesi'nden Hastane istikametine giden Armağan Özdemiroğlu idaresindeki 16 VL 855 plakalı aracın çarpışması sonucu gerçekleşti.

Kazanın etkisiyle Bülent Başoğlu yaralanırken yaralı olay yerine gelen ekipler tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından tedavisi yapılmak üzere Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ters yön tabelası yan duruyordu.

Kazanın ana nedeni olarak ise şehir dışından Düzce'ye gelen Bülent Başoğlu'nun İstanbul Caddesi'nde bulunan tabelanın yamuk olması nedeniyle yola çıkması gösteriliyor. Tabelanın yan durduğunu farkedemeyen Başoğlu, yola girmek isterken karşıdan gelen Armağan Özdemiroğlu'nun kullandığı aracı göremedi ve kaza meydana geldi. Tabelanın bu zamana kadar niçin düzeltilmediği ya da bu konuda niçin bir çalışma yapılmadığı ise bilinmiyor.