Çakırlar Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir akaryakıt istasyonu saat 03:00 sıralarında silahlı ve bıçaklı kimliği belirsiz üç kişi tarafından soyuldu.

 

 

Edinilen bilgilere göre istasyona gelen maskeli 3 kişiden 2’si istasyona yaklaşarak istasyon görevlisinin yattığı esnada kapıyı çaldı. Kapıyı açan istasyon görevlisi İsmail Küçükdişli'ye silah ve bıçakla saldıran soyguncular görevliyi etkisiz hale getirerek arka tarafta bulunan depoya götürdü.

Soyguncular işyeri çalışanının üzerinde bulunan 700 TL parayı aldıktan sonra görevlinin ellerini ve ağzını bağlayarak istasyon içerisinde tekrar arama yaptı. Ofisi darma duman eden silahlı ve bıçaklı soyguncular yaklaşık 15 dakika boyunca arama yaptıkları istasyondan yaya olarak kaçtı. Yaşanan bütün bu olay güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

İstasyon görevlisi iplerden kurtulmasının ardından hemen polis ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan polis ekipleri akaryakıt istasyonun güvenlik kamerası görüntülerinden yola çıkarak kaçan soyguncuları yakalamak için çalışma başlatıldı.

Haber: İ. KELEŞ