Kaza sabaha karşı tem otoyolunun Sakarya il sınırında meydana geldi. Ankara’dan İstanbul istikametine gitmekte olan Tekin Sofu idaresindeki tıra yine aynı istikamette gitmekte olan Ergüder Kement idaresindeki hafif ticari araç arkadan çarptı.

 

Çarpmanın etkisi ile hurda yığınına dönen araçta sıkışan Ergüder Kement ile yanında yolcu olarak bulunan Yunus Kızılkaya ağır yaralandı. yaralılar için tır şoförü ve TEM otoyolunda bulunan bir dinlenme tesisinin güvenlik görevlileri hemen itfaiye ve 112 acil servis ekiplerine haber verdi.

 


Kısa sürede kaza yerine ulaşan ekipler yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Kazada Düzce ve Sakarya Belediyesi İtfaiye Ekiplerinin yaklaşık 20 dakikalık çalışmasının ardından sıkıştıkları yerden çıkarılarak ambulanslarla hendek ve Düzce Devlet Hastanelerinde tedavi altına alındı. Kaza sonrası yaralılardan birinin cep telefonunu araç içerisinde bulan, itfaiye eri çalan telefona cevap vererek “ yakınınız küçük bir kaza geçirdi Hendek devlet hastanesine kaldırıldı” diyerek bilgi vermeye çalıştı.

Haber; İ.Keleş