Beyköy'de 6 yıllık eşini kendisinden boşanmak istediği çok sevdiği ve çalışmasını istemediği için vurduğunu ifade eden ve kaçak olarak dolaşan Doçent C. isimli şahıs Düzce Adliyesi'ne teslim olmaya geldi. Önce basın mensupları ile görüşen şahıs jandarma ekipleri tarafından kısa süreli kovalamacanın ardından yakalandı.
Düzce Adliyesi'nin önünde macera filimlerini aratmayacak cinsten bir olay yaşandı. Beyköy Beldesinde dün meydana gelen olayda silahla eşini yaralayan Doçent C. isimli şahıs olay sonrasında Boluy'a kaçtı ve Bugün Düzceye döndü. İki çocuk babası Doçent C. Düzce Adliyesi'nin karşısında bulunan çorbacıya geldikten sonra basın mensuplarını yanına çağırdı ve basın munsuplarına meydana gelen olayı anlatmak istediğini ardından Adliye'ye giderek teslim olacağını söyledi.
6 yıl önce evlendiği eşi Hatice C. ile ailevi sorunlar yaşadıklarını bu nedenle eşinin evi terk ederek babasının evine gittiğini söyledi.
Eşinin daha sonra kendi rızası olmadan bir fabrikada çalışmaya başladığını anlatan Doçent C. “Çarşamba günü gidip 4 ve 5 yaşlarındaki iki çocuğumuzu yanına aldı. Dün sabahda servis aracına bindiği yerde evine dönmesi ve çalışmaması için son bir kez konuşmak istedim. Ancak eşim kabul etmedi. Gel arabaya gidelim dedim ama eşim sevis aracına binmeye kalktı ve bende korkutmak amacıyla ateş ettim” dedi.
Şahsın silahla eşinin ayaklarına ateş ettiğini söylemesine rağmen Hatice C'nin çenesinden yaralandığı ve Atatürk Devlet Hastahanesi'nde tedavi altına alındığı öğrenildi.
Lokantada basın mensuplarıyla oturup “sizinle konuştuktan sonra karşıya Adliyeye gidip teslim olmak için geldim” diyen şahıs jandarmayı görünce kaçmaya çalıştı.
Şahsın lokantada olduğu ihbarını alan jandarma ekipleri olay yerine gelerek şahsı göz altına almak istedi.
Jandarma ekiplerini gören Doçent C. isimli şahıs kaçmaya başladı. Jandarma ekipleri kısa süreli kovalamacanın ardından kaçan şahsı yakalayarak göz altına aldı.
jandarma tarafından yakalanan şahıs bir yandanda aracın içinden gazetecilere el sallamaya devam ediyordu. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.