Akçakoca Yolunda trafik kazasında yabancı plakalı cipin istinat duvarına çarpması sonucu 2 kişi araç içerisinde sıkıştı.

Kaza saat 13:30 sıralarında D-655 karayolu Tepecik Mevkiinde meydana geldi. Akçakoca’dan Düzce istikametine gitmekte olan Mroslaw Pirasek idaresindeki jip Tepeköy Mevkiinde virajı alamayarak istinat duvarına çarptı.

Çarpmanın etkisiyle araç içerinde bulunan Mroslaw Pirasek ve yanında bulunan Beata Wanda Pirasek araç içerisinde sıkıştı.
Kaza sonrası araç motor kısmından alev alarak yanmaya başladı. Kaza yapan araca tesadüf eseri yoldan geçen Düzce İtfaiyesinde görev yapan itfaiye eri müdahale etti. Alevleri söndürülürken,  istinat duvarına çarparak hurda yığınına dönen araç yoldan geçen bir tırla duvardan ayrıldı.

Olay yerine çok sayıda ambulans   ve Akçakoca ve Düzce’den de kaza kırım ekibi istendi. araç içerisinde sıkışan Mroslaw Pirasek ve yanında bulunan eşi Akçakoca ve Düzce İtfaiyesi kaza kırım ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden uzun uğraşlar sonucu çıkarıldı. Olay yerinde hazır bekletilen sağlık ekiplerince yaralılar Düzce Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralıların sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenilirken jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Haber; İ. KELEŞ