D 655 karayolunda Kabalak Rampası mevkiinde saat 14.10 sıralarında bir otomobilin uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen facia gibi kazada 2 kişi öldü. 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Akçakoca istikametinden Düzce istikametine gitmekte olan Hikmet Taşkan idaresindeki 81 AT 584 plakalı oto Kabalak mevkiinde sürücünün bir anlık dalgınlığı sonucu 30 metre uçuruma yuvarlandı. Yol yapım çalışmaları nedeniyle Bariyerlerin olmadığı bölümden taklalar atarak aşağıya uçan otonun sürücüsü Hikmet Taşkan ve oto içinde yolcu olarak bulunan Ayşe Taşkan olay yerinde hayatını kaybetti.

Aynı kazada, Huriye Nur Taşkan,Kubilay Taşkan ve Melike Şahin yaralandılar. Kaza nedeni ile olay yerine 4 ambulans ve 1 kaza kırma ve kurtarma ekibi sevk edildi. Kazada yaralanan kazazedeler, uçurumdan vatandaşların yardımı ile yol kenarına çıkarıldı.

Olay yerine gelin 112 Acil servis ekipleri yaralılara ilk yardımı olay yerinde yaptıktan sonra Düzce Üniversitesi Konuralp Araştırma ve uygulama hastanesine götürdüler. Yaralıların durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

20Yaşında olduğu öğrenilen Huriye Nur ve 22 Yaşındaki Kubilay Taşkan'ın annesi ve babası oldukları öğrenilen Sürücü Hikmet Taşkan ve Ayşe Taşkan’ın cesetleri otopsileri yapılmak üzere Düzce Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaza nedeniyle karayolunda trafik kontrollü olarak verilirken Jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlattı.