Bisikletliye çarptı, arkasına bakmadan kaçtı. Ancak bu kaçış çok uzun sürmedi. 15 Mart 2015 tarihinde Merkez ilçe Komutanlığına bağlı Sinirci Köyü’nde bisikleti ile hareket halinde olan bir şahsa, marka ve modeli tespit edilemeyen bir araçla kimliği belirsiz bir şahıs çarparak olay yerinden kaçmış ve mağdur şahıs hayati tehlikesinin bulunması nedeniyle hastaneye kaldırılarak yoğun bağım servisinde tedavi altına alınmıştı.



Meydana gelen faali meçhul trafik kazası olayının aydınlatılması maksadıyla;  Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan soruşturma sonucu, olay yeri inceleme ekibi tarafından yapılan incelemede şüpheli araca ait olduğu değerlendirilen plaka muhafazası ve fark kırıkları ile boya parçacıkları elde etti.

Araç ve boya parçaları üzerinden yapılan araştırma sonucunda parçaların Sinirci Köyü’nde bir araca ait olduğu ve deliler ile araç üzerindeki hasarlı bölgelerin örtüştüğü tespit edildi. Şüpheli aracın yapılan plaka sorgusunda araç sahibinin kimliği tespit edilerek şahsın ifadesine başvuruldu ve şüpheli sorgusunda kazaya kendisinin neden olduğunu itiraf etti.  Şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.

Haber;S.KAŞKIR