Bu sabah MHP İl binasının giriş katında bulunan av bayii dükkanına gelen Cengiz Arslan kimliği belirsiz iki kişinin saldırısına uğradı. Edinilen bilgilere göre 08:55 sıralarında meydana gelen olayda Cengiz Arslan av bayii dükkanına girdi ve çok geçmeden görgü tanıklarının ifadelerine göre yaşları 16 ila 18 arasında değişen 2 kişide Cengiz Arslan'ın çalıştığı av bayii dükkanına girdi. İçeride nedeni henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı kimliği belirsiz kişilerle arbede yaşayan Cengiz Arslan, dükkanın  önünde iki kişi tarafından karın boşluğundan bıçaklandı. Yaşları 16 ila 18 arasında olduğu tahmin edilen iki kişi olay yerinden yaya olarak kaçarken yaralanan Arslan bıçaklandığını üzerindeki montunu çıkardıktan sonra anladı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken av bayii'nde bulunan güvenlik kameralarının kayıtta olmadığı öğrenildi. Polis, hemen yandaki dükkanların güvenlik kameralarını kontrol etti.

ancak olay yerini tam olarak gösteren güvenlik kamerası yoktu. Emniyet güçleri şimdi görgü tanıklarının ifadelerine göre kaçan iki şahsın gittiği istikamete doğru olayın gerçekleştiği dakikalarda güzergahta bulunan güvenlik kameralarını kontrol ederek yaralama olayına karışıp kaçan iki kişi yakalamak için sıkı takip içerisinde. Yaralanan Cengiz Arslan'ın ise taksiyle Acil Servis'e götürüldüğü öğrenildi. Arslan'ın dükkan sahibinin bacanağı olduğu ve dükkan sahibi Yahya Özyüksel'in arkadaşı Ömer Ay kendisinde av bayii olduğunu ve sabah yanına uğradığını söyleyerek kimseyle bir husumeti olmadığını belirtti.

Yine av bayii yanında bulunan eşarpçı dükkanının sahibi ve sesi duyup dışarı çıkan Cemil Yeşilyurt "Biz dükkanda oturuyorduk sesi duyup dışarı çıktık baktık iki kişi kaçıyordu ancak Cengiz kaçanlardan birine dükkanında sattığı oltayla vurdu. Kavga ettiklerini anladık ama Cengiz bıçaklandığını anlamamıştı. Üzerindeki montunu çıkarttığında karnından kan akıyordu. Hemen taksi çağırıp hastaneye kaldırdık" dedi. Yaralanan Cengiz Arslan'ın henüz yaşına girmemiş bir erkek bebeği olduğu öğrenilirken hayati tehlikesinin bulunmadığıda edinilen bilgiler arasında. Polis olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.