Aziziye Mahallesi’nde bulunan Yeni Sanayi Çarşısı çıkan kavgada kan aktı. Kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce bir kişi sekiz yerinden bıçaklandı.


Edinilen bilgilere göre; Yeni Sanayi içerisinde bulunan bir büfenin önüne arabasını park eden N.F. isimli şahıs kimliği belirsiz kişi veya kişilerle tartışmaya başladı.

Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, kişi ya da kişiler N.F.’yi bacaklarından 8 kez bıçakladı. Bu da yetmezmiş gibi birde kafasında şişe kırdılar. Kavga sonrası N.F.’nin aracına da saldıran şahıslar aracın lastiklerini keserek olay yerinden kaçtılar.

 

 

 

Yoldan geçenlerin fark etmesi üzerine olay yerine 112 acil servis ekipleri ile emniyet ekipleri sevk edildi. Yaralı, olay eyrindeki müdahalenin ardından Düzce Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılarak tedai altına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler olayın yaşandığı bölgede incelemede bulundu. N.F.’nin aşırı kan kaybı yaşadığı gözlemlenirken, emniyet ekipleri bıçaklama olayına karışan kişi veya kişileri yakalama çalışmalarını sürdürüyor.

 

Haber:İ.KELEŞ