Akşam saatlerinde meydana gelen kazada yeni bağlantı yolu Metek ışıkları mevkiinde minibüsün yayaya çarpması sonucu 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre; merkezde kalıcı konutlar istikametine gitmekte olan Mehmet Aras idaresindeki minibüs yol kenarında yaya olarak yürüyen Şenol Özdemir’e çarptı.

 

 

Çarpmanın etkisi ile yola savrulan Şenol Özdemir yol kenarında bulunan su birikintisine düşerek yaralandı. Yaralı yaya düştüğü su birikintisinin içinden kalkarak minibüs şoförünü azarladı.

 

 

Yaralı Şenol Özdemir : “kardeşim kör müsün bizde şoförlük yaptık” diyerek sitem etti. Kaza yerine sağlık ekiplerinin gelmesinin ardından ilk tedavisi olay yerinde yapılan Şenol Özdemir Düzce Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Düzce ile Kalıcı Konutlar arasındaki ulaşımı sağlayan ve zaman zaman kazaları yaşandığı yeni bağlantı yolunda meydana gelen bir kez daha yaya kaldırımı ve bisiklet yolunun önemini gösterdi.

 

 

Geçtiğimiz yıl ocak ayında belediye meclisi bağlantı yoluna ‘Zahid Kevseri Bulvarı’ adını vermiş Bu kararın ardından yolun yeni ismi tabelalardaki yerini almıştı. İsim olarak “bulvar” adını alan bağlantı yolunda ne yazıkki yaya kaldırımları bulunmuyor. Yayaların kaldırım olmadığı için yoldan yürümek zorunda kaldığı “bulvar”da bu akşam saatlerinde yaşanan kazanın benzerlerinin önümüzdeki günlerde de yaşanacağa benziyor… 


Haber: İ.KELEŞ