Öğlen saatlerinde Kalıcı Konutlar 2. bölge ana yol üzerinde 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

3.bölgeden 2. bölge istikametine gitmekte olan Erkan Karaman idaresindeki okul servisi Düzce Belediyesi ekiplerinin yol çalışması nedeniyle tek şeride düşen yolda öğrenci bindirmek üzere yavaşladığı esnada arkadan gelen Mustafa Bayram idaresindeki hafif ticari araç çarptı. Mustafa Bayram idaresindeki hafif ticari araca ise yine arkadan gelen Birkan Şevki idaresindeki başka bir hafif ticari araç çarptı.

 Kaza sonrası araçlarda maddi hasar meydana gelirken Mustafa Bayram ve yanında bulunan Özgür Bayram yaralandı. Yaralanan sürücüler için hemen 112 acil servis ekiplerine haber verildi. Kısa sürede kaza yerine ulaşan ekipler yaralılara ilk müdahaleyi kaza yerinde yapmasının ardından Düzce Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza nedeni ile 3. bölge ile 2. bölge arasındaki yol trafiğe kapatılırken kaza yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kaza sonrası trafiğe kapatılan yol, araçların kaldırılmasıyla tekrar eski akışına geri döndü.

Haber; İ.Keleş