Kirazlı köyü mevkiinde meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı. İstanbul’dan Ankara istikametine gitmekte olan Lütfi Çoban idaresindeki 67 LC 588 Plakalı otomobil, yine aynı istikamete gitmekte olan Mülazım Kalamaz idaresindeki 54 KH 356 plakalı kamyonet ile, yolun aniden daraldığı d-100 üzerindeki akıllı kavşakta çarpıştı.

 

 

Çarpışmanın etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden kamyonet önce yol kenarında bulunan telefon direğini devirdi, ardından Eşref Sağlam’a ait bahçeye girerek bahçede bulunan tamirhaneyi yerle bir etti.

Kazada kamyonet sürücüsü Mülazım Kalamaz ile yanında bulunan Hayati Ayar yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans, jandarma ve trafik ekibi sevk edildi. Yaralılar olay yerine ilk müdahalelerinin ardından çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındılar.

Kamyon sürücüsünün durumunun ağır olduğu öğrenilirken, Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Marketin duvarına çarptı

Dün akşam meydana gelen kazada ise Fevzi Çakmak Mahallesinde bir otomobil hızını alamayarak yol kenarındaki marketin duvarına çarptı. Kazada 1 kişi yaralandı.

Fevzi Çakmak Mahallesi'nde meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre; Yiğitcan K. İdaresindeki 81 BS 999 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Fevzi Çakmak Mahallesi Çifte cevizler Sokağın köşesinde bulunan bir marketin duvarına çarptı. Kazada yaralanan otomobil sürücüsü hemen araç içerisinden çıkarılarak yol kenarına oturtuldu. Çevredeki vatandaşların kazayı haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri otomobil sürücüsünü Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Yiğitcan K'nın kaza yaptığını öğrenen pek çok arkadaşı da olay yerine geldi. Kaza yerinde bulunanların bazıları Otomobili kullanan Yiğitcan K. Olmadığı iddiasında bulunurken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Haber: H. İŞCAN