Tem Otoyolu üzerinde başka bir aracın sıkıştırması sonucu devrilen kamyonda bulunan 60 küçükbaş hayvandan 10'u telef oldu. Kamyon sürücüsü ve yanında bulunan 2 kişi kazayı yara almadan atlattı.
Kaza, saat 02.00 sıralarında Tem Otoyolu Bağcılar mevkii Fatih Sulatn Mehmet Köprüsü istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yunus Püsküllü'nün kullandığı 34 VV 9124 palakalı kamyon, aynı istikamette ilerleyen başka bir aracın sıkıştırması sonucu kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Kamyon daha sonra yan yattı. Sürücü ve yanında bulunan 2 kişi kazadan yara almadan kurtuldu. Kamyonda, Silivri'den Düzce'ye götürülmek üzere yola çıkarılan 60 küçükbaş hayvan olduğu öğrenildi. Bu hayvanlardan 10'u kazada telef oldu. 50 küçükbaş hayvan ise sahipleri tarafından kamyondan çıkarıldı. Hayvanlar bir süre yol üzerinde bekletildikten sonra başka bir kamyona yüklendi. Polisin olay yerindeki incelemelerinden sonra kazaya karışan kamyon yoldan kaldırıldı. Kaza yüzünden oluşan trafik de normale döndü.
Hayvanların sahibi Mahmut İnli, Silivri'den yükledikleri hayvanları Düzce'de bir mezbahaneye götürmek üzere yola çıktıklarını, yolda ilerlerken başka bir aracın sıkıştırması sonucu kamyonun devrildiğini anlattı. İnli, "Çok sayıda hayvan öldü. Bazılarını murdar olmaması için kestim. Bazıları ise öldü." dedi.