Burhaniye Mahallesi General Kazım Sokak üzerinde saat 20.30 sıralarında meydana gelen sokak kavgasında 1 kişi bıçaklanarak öldürüldü,Kavgada 10 kişi değişik yerlerinden yaralanırken, bir kişinin de parmağının koptuğu öğrenildi. 

 

Olay, Düzce General Kazım Sokak üzerinde bir gurup gencin arasında henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı tartışma çıkmasıyla başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine 20 Yaşındaki Kadir Kulaç kalbine aldığı bıçak darbesi ile yaralandı. Yaralanan Kadir Kulaç 112 acil servis ambulansı ile Düzce Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 

 Kadir Kulaç Hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Sokak kavgasında ismi henüz belirlenemeyen bir şahsında bacağından yaralandığı öğrenildi. Sokak kavgasında polis her iki taraftan birçok kişiyi gözaltına aldı. Kavga sonucu darp ile yaralanan taraflar polis gözetiminde hastaneye götürülerek tedavi altına alındılar.

 

Kavga esnasında şahıslardan birinin parmağının koptuğu ve Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Konuralp Araştırma ve Uygulama Hastanesine götürülerek tedavi altına alındığı belirtilirken, kavganın toplam bilançosu  bir ölü, 11 yaralı oldu. Emniyet Müdürlüğü Ekipleri  olayla ilgili olarak çok yönlü bir soruşturma başlattı.