Düzce Emniyet Müdür yardımcılarından birinci sınıf  emniyet müdürlüğüne terfileri nedeniyle tayinleri çıkan Necmi Karabulut ve Turan Ünal için bir veda yemeği düzenlendi. Yemeğe Vali Yardımcısı Kemal Kahraman, Emniyet Müdürü Saim İşlek, şube müdürleri, polisler ve eşleri katıldı.

Veda yemeği sırasında bir konuşma yapan Vali Yardımcısı Kemal Kahraman, kamu görevlilerinin hayatlarında birkaç kez gerek kendisi gerekse meslektaşları için veda yemeklerine katıldıklarını, emniyet müdürlerinin duygu dolu yemeklerinde bulunmaktan dolayı bahtiyar olduğunu söyledi.

Düzce İl Emniyet Müdürü Saim İşlek ise, teşkilatta görev yapan her  müdürün özleminin birinci sınıf emniyet müdürlüğü olduğunu söylerken, emniyette en üst rütbeye ulaşan arkadaşlarının yeni görevlerinde başarılı olmalarını dilediğini ifade etti.

Terfileri nedeniyle tayinleri çıkan Karabulut ve Ünal’ın duygulandıkları gözden kaçmazken, veda yemeği sırasında Düzce’ye  veda eden müdürlere teşekkür belgeleri, plaket ve hediyeler takdim edildi.