Karaca Mahallesi’nde daha önceden aralarında husumet olduğu iddia edilen iki taraf arasında çıkan kavgada; pompalı tüfek, sopa ve bıçaklar kullanıldı. 3 kişi yaralandı.Edinilen bilgilere göre; Z.T. isimli şahıs ile aralarında daha önceden bilinmeyen bir nedenden dolayı husumet bulunan Z.P. F.P.ve S.P. Karaca Mahallesi Sanat Sokak üzerinde bulunan marketin önünde tartışmaya başladı.




Tartışmanın büyümesi üzerine kavgaya tutuşan taraflardan Z.T., yanında getirdiği pompalı tüfek ile havaya ateş etmeye başladı ve ardından cebinden çıkardığı bıçağı rast gele salladı.  Z.T.’nin rastgele salladığı bıçak darbeleri ile Anne Z.P., Baba F.P. ve oğul S.P.vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda resmi ve sivil ekip sevk edildi. Olay yerine ulaşan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı cinayet büro ekipleri infaz büro ekipleri ve çok sayıda resmi ekip kavgayı yatıştırırken, yaralılar için olay yerine 112 acil servis ekipleri çağırıldı.



Sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yapmasının ardından Düzce Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi İle Düzce Atatürk Devlet Hastanesine sevk ederek tedavi altına aldı. Olay sonrası marketin çevresi güvenlik şeridi çekilerek muhafaza altına alındı. Olay yeri inceleme ekipleri delil çalışmalarını sürdürürken, 3 kişinin yaralandığı kavgayla ilgili soruşturma başlatıldı

Haber;İ.KELEŞ