D-655 Karayolu Beçiyörükler Köyü mevkiindeki köprü üzerinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 1 tır,  1 otobüs, 1 minibüs ve 4 otomobilin karıştığı trafik kazasında 14 kişi yaralanırken; olay yerine çok sayıda 112 acil servis ekipleri trafik ekipleri ve itfaiye ekipleri sevk edildi.




Edinilen bilgilere göre; Düzce’den Akçakoca istikametine gitmekte olan servis otobüsü ile yine aynı istikamette gitmekte olan servis minibüsü Beçiyörükler köprü üzerine geldiği esnada gizli buzlanma nedeni ile çarpıştı. 

Çarpışmanın etkisi ile servis minibüsü yoldan çıkarken minibüste bulunan 8 kişi yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine 112 acil servis ekipleri ile emniyet ekipleri sevk edildi. Otobüsle ile minibüs kazası nedeni ile trafik kontrolü sağlanırken, bu esnada zincirleme kaza meydana geldi. 

4 otomobil ile 1 tır köprü üzerinde meydana gelen gizli buzlanma nedeni ile birbirine girdi. Bu kaza sonrasında ise 6 kişi yaralandı. D-655 Akçakoca istikameti kaza nedeni ile yaklaşık bir saat süreyle trafiğe kapalı kaldı. 

Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yapmasının ardından Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi ile Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alındı. 

Ekipler kaza yapan araçları yoldan kaldırması ile birlikte trafik eski akışına geri döndü. Bazı vatandaşlar ise karayollarının buzlanmaya karşı tuzlama çalışmaları yapmadığını ifade ederken, gizli buzlanmanın bilançosu ise 14 yaralı oldu.











Haber;İ.KELEŞ