Bu sabah saatlerinde Gümüşova’ya bağlı Elmacık Köyü’nde gerçekleşen cinayette bir kişi eşini boğarak öldürdü. Olay, bu sabah saatlerinde Gümüşova’ya bağlı Elmacık Köyü’nde meydana geldi. İddiaya göre; 62 yaşındaki İsa U. sabah saat 04.00 sıralarında 65 yaşındaki eşi Feride U. ile bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı.


Tartışmanın büyümesi üzerine 62 yaşındaki İsa U., 65 yaşındaki Feride U. İle boğuşmaya başladı. İddiaya göre; İsa U. boğazına sarıldığı Feride U.’yu boğarak öldürdü.


Olayın ardından evini terk ederek jandarmaya teslim olan İsa U. gözaltına alındı. Olay yerine giden İl Jandarma Komutanlığı Olay Yeri İnceleme ekipleri evde olayla ilgili delil çalışması yaptı. Gözaltına alınan İsa U. jandarma ekipleri tarafından adliyeye sevk edilerek hakim karşısına çıktı.


65 yaşındaki Feride U.’nun cansız bedeni otopsisi yapılmak üzere Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne götürüldü. 65 yaşındaki Feride U.’nun otopsisi yapılırken hastaneye akın eden yakınları sinir krizleri geçirdi.
Haber,İ.KELEŞ