Salı gecesi sabaha karşı Burhaniye Mahallesi İstiklal Caddesi üzerinde ölü olarak bulunan Yıldız Varlı olayı ile ilgili olarak araştırma başlatan emniyet, Varlı’nın düştüğü iddia edilen araç sürücüsü şüpheli Rıdvan K.’yı yakaladı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerden yola çıkarak geniş çaplı araştırma yapan emniyet ekipleri, olaydan 2 gün sonra 35 R 0440 plakalı siyah Pikap aracı ve Rıdvan K. isimli şahsı göz altına aldı.

"ŞÜPHELİ ÖLÜM" HABERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

HABERİN GÜVENLİK KAMERA KAYITLARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Göz altına alınan Rıdvan K. ilk ifadesinde, 20 Mart 2013 günü saat: 01.00 sıralarında Rıhtım Caddesinde seyir halinde iken otobüs durağında tanımadığı bir bayanın kendisine el etmesi üzerine durduğunu, bayanın araca sağ kapıdan bindiğini söyledi. Kadının ve kendisinin aşırı alkollü olduğunu da ifadesinde beyan eden K., Aydınpınar caddesinde giderken kadının “ evim eski belediyenin bulunduğu yerde” dediğini, geri dönerek İstiklal Caddesine girdiğini, hatırladığı kadarıyla durduğunu ve kadının araçtan indiğini söyledi. Aracının sol arka kapısının açık olduğunu sonradan fark ettiğini söyleyen K., kapıyı kapatıp Aydınpınar Köyüne gittiği şeklinde ifade verdi.
Emniyette ifadesi alınan şüpheli Rıdvan K., adliyeye sevk edilirken, adliye önünde toplanan yakınları görevini yapmaya çalışan kameramanımıza saldırdı.

Adli makamlara çıkarılan Rıdvan K. kasten adam öldürmeye teşebbüs suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber: H. İŞCAN