Kaza saat 04. 45 sıralarında, TEM yolunun Köroğlu Park Alanı yakınında meydana geldi. İstanbul'dan Ankara yönüne giden Mesut Gazoz yönetimindeki 34 VT 026 plakalı yolcu otobüsü, önünde giden Ertuğrul Bal yönetimindeki 06 DNR 74 plakalı kamyona çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan kamyon şarampole yuvarlanırken, otobüsün ön tarafın hurdaya döndü.

Kaza yerine 112 Acil Servis ambulanslarıyla sağlık ekipleri sevk edildi. Her iki aracın sürücüsü ile otobüsün muavini ve ön tarafta oturan yolculardan Emre Erdoğmuş, Aslı Gülçinin, Muhlise Eskiavcı, Gülsüm Öztürk, Sevgi Koçer, Salih Türkoğlu, Emrah Kaya, Emrah Yeşilyurt, Nazlı Kılıç, Nilay Dinler, Burak Günalp ve adı öğrenilemeyen bir yolcu yaralandı.

Yaralılar, Köroğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıp tedaviye alınırken, diğer yolcular soğuk havada üşümemeleri için yakındaki dinlenme tesisine götürüldü.

Kazayı hafif yaralı atlatan otobüs şoförü Mesut Gazoz ifadesinde "Orta şeritten giderken sağ şeritteki kamyon bir anda önüme çıktı. Kurtarmaya çalıştım ama bu şekilde oldu. Yolcuların hepsi uyuyordu" dedi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.