Ağa Mahallesi’nde pompalı tüfeklerin kullanıldığı kavgada 1 kişi yaralanarak hastaneye kaldırılmış, emniyet ekipleri ise olayın şüphelisinin peşine düşmüştü. Husumet yüzünden çıktığı tahmin edilen kavganın perde arkasında ise bir “skandal” çıktı.

İddiaya göre İmam nikahlı oldukları iddia edilen 16 yaşındaki C.H. ile 60 yaşındaki M.A. tartışmaya başlamış, tartışmanın ardından 16 yaşındaki C.H. ise evi terk ederek babasının evine gelmişti. 60 yaşındaki M.A ise yanına aldığı silahlarla evden ayrılan imam nikahlı eşini geri almak için kayınpederinin kapısına dayandı. İddiaya göre 16 yaşındaki imam nikahlı eşi C.H.  ve ailesini silahla korkutarak eşini eve getirmek isteyen M.A, kızın ailesi ile kavga etmeye başladı. Kavganın büyümesiyle küçük yaştaki C.H. dededen kalma olduğu iddia edilen pompalı tüfek ile kendisinden 44 yaş büyük imam nikahlı eşi M.A.’ya ateş ederek yaraladı.

Yaralı M.A. yakınlarda bulunan markete sığındı. Silahları, markete bırakan 60 yaşındaki M.A, işyeri sahibi tarafından Düzce Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.  Emniyet ekipleri olayın şüphelisi bulmak için harekete geçerken,  16 yaşındaki C.H. bir müddet sonra karakola teslim oldu. Karakoldaki ifadesinin ardından Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Cinayet Büro Ekipleri’ne teslim edilen 16 yaşındaki C.H. adliyeye sevk edilerek hakim karşısına çıktı. Hakim karşısına çıkan C.H. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber;İ.KELEŞ