Dün gece meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı. İddialara göre Çaybükü Büyük Melen mevkiinde bulunan bir eğlence merkezinde 2 grup arasında tartışma çıktı. Alkolünde etkisi ile çıkan tartışma kısa sürede büyüyünce iddiaya göre şahısların birinin kafasında şişe kırıldı.  iki grup arasındaki kavga büyüyerek mekan dışına taştı. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ekibi sevk edildi. Ekipler uzun uğraşlar sonucu kavgayı ayırırken çok sayıda kişiyi gözaltına aldı.

 

D-100 karayolu Çaybükü mevkiindeki eğlence mekanındaki çıkan kavgayı ve kalabalığı gören yoldan geçen sürücülerin yavaşlaması kazaya neden oldu. 2 otomobil çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.

 

 

Ankara’dan İstanbul istikametine gitmekte olan E.S. idaresindeki otomobil, seyir halindeki otomobile arkadan çarptı. İçkili mekanda çıkan tartışmanın sebebiyet verdiği kazada E.S. idaresindeki otomobilde yolcu olarak bulunan Z.S. B.S.M.S. E.G. hafif şekilde yaralandılar.

 

 

Yaralılar olay yerine çağırılan 112 acil servis ekipleri ile çeşitli hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken jandarma ve bölge trafik ekipleri her iki olayla ilgili soruşturması sürdürüyor.

 

 

Haber; İ.KELEŞ