Gece başlayan yağışın etkisi ile son 24 saatte kazalarda artış yaşanırken bir kaza haberide Kaynaşlı'dan geldi. Kaynaşlı ışıklarda yağıştan dolayı yerlerin kaygan olması sebebi ile otomobil önce bir yayaya ardından aydınlatma direğine çarptı.

 

 

Alınan Bilgiye göre; Hayrullah Baş idaresindeki 67 ZS 870 plakalı otomobil 70 yaşındaki İsmet Metin'e çarptı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü İsmet Metin'e çarptıktan sonra aydınlatma direklerine çarparak durabildi. Kazada 70 yaşındaki İsmet Metin yaralandı. Olay yerine gelen 112 acil ekiplerince ilk müdahalesi Yapılam Metin ardından hastaneye kaldırıldı. yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 



Yetkililer ise Kaynaşlı ve Bolu Dağı mevkinde sürücülerin aşırı yağış ve sisten dolayı daha dikkatli olmaları konusunda uyardı. Yağışların kayganlaştırdığı zeminde sürücüler zaman zaman direksiyon hakimiyetlerini kaybederken, geceden itibaren bir çok maddi hasarlı ve yaralamalı kaza meydana geldi.

 ÇOBAN KAVŞAĞI'NDA KAZA

Düzce'de son günlerde yayaların karıştığı kazalardaki artış dikkat çekici boyuta ulaştı. Bugün bir yaya kazasında Çoban Kavşağında meydana geldi. Fatma Ertuğral idaresindeki 81 EN 338 plakalı otomobil Çoban Kavşağında Abdülkadir Akbaş'a çarptı.

Çarpmanın etkisi ile yere savrulan Akbaş için hemen 112 ekiplerine haber verildi. Yaralı olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdehalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Haber: M. YILMAZ