Gölyaka’da işlenen vahşi cinayetin ardından bulunan cesedin 27 yaşındaki Kemal Şentürk’e ait olduğu tespit edildi.

Arkadaşlarıyla birlikte Ağustos ayında Pürenli Yaylası’na giden 27 yaşındaki Kemal Şentürk, geri dönmeyince ailesi polise ihbarda bulundu. Uzun süre izine rastlanılmayan Kemal Şentürk’ün yaylada o gece yanında olan 6 arkadaşı ekipler tarafından ifadelerine başvurulmak üzere gözaltına alınmıştı. İfadelerden ve arama çalışmalarından sonuç alamayan ekipler kayıp Kemal Şentürk ve arkadaşlarının cep telefonunu ve baz kayıtlarını incelemeye aldı.Yapılan inceleme sonunda olay günü cep telefonu sinyallerinin nereden geldiği tespit edildi. Sinyal bilgileri üzerine ekipler yaylaya giderek cesedi buldu.

 Pürenli yaylasında yapılan aramada parçalara ayrıldıktan sonra yakılarak toprağa gömülmüş halde bulunan cesetin kayıp olan 27 yaşındaki Kemal Şentürk’e ait olduğu tespit edildi.

Kemal Şentürk’e ait olduğu tespit edilen ceset bugün ailesine teslim edildi. Şentürk’ün parçalara ayrılmış cesedi, Gölyaka Esen Mahallesi’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Esen Mahallesi kabristanlığına defnedildi. Cinayet ile ilgili göz altına alınan 6 kişiden 3'ü tutuklandı. Tutuklananlar arasında Kemal Şentürk'ün yakın akrabası da bulunuyor.

Haber; Ü. ÇETİN