Dün saat 19.15 sıralarında D-100 Karayolu İstanbul istikameti Hamidiye Mahallesi mevkiinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan Merve Yüksel hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazaya kurban giden Merve Yüksel’in Hamidiye Mahallesi’ndeki evinde bugün hüzün ve gözyaşı hâkimdi. Merve Yüksel, Hamidiye Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Düzce Şehir Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Yapımına başlanılan Çoban Dalçık ilk canını aldı. Dalçık nedeni ile kapatılan Hamidiye Mahallesi mevkii İstanbul istikameti trafiğe kapatılmış ve trafik Ankara istikametinden kontrollü olarak sağlanıyordu. Yolun karşısına geçmek isteyen 23 yaşındaki Merve Yüksel, Mustafa Aygün idaresindeki 34 TA 7229 plakalı kamyonetin altında kaldı. Ölüme direne bildiği kadar direndi. Akçakoca Tepeköy’e hasta almaya giden bir ambulans kaza yerinde durdu. Her şey genç Merve’nin yaşaması için olumlu ilerliyordu. Hemen ambulansla hastaneye kaldırılan genç Merve, tedavi altına alındı.

Durumu ağır olan genç Merve vakit kaybetmeden Özel Hayri Sivrikaya Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaşama tutunmak için saatlerce çırpınan Merve artık dayanamadı ve gece yarısı gözlerini hayata kapadı ve sevenlerini gözyaşlarına boğdu.

Bugün de Merve’nin Hamidiye Mahallesi’ndeki evinde gözyaşı ve sessizlik hâkimdi. Baba Zeki Yüksel ayakta durmakta zorlanıyordu. Gözleri doluydu ama metanetini koruyordu. Öğle namazına müteakip Hamidiye Camii’nde kılındı kaza kurbanı Merve’nin cenazesi. Körpeşler Camii’nin imamı olan amcası kıldırdı Merve’nin cenazesi. Siemens Çağrı Merkezinde çalışıyordu Merve. mesai arkadaşları da yalnız bırakmadı Merve’yi son yolculuğunda. Kılınan Cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığında toprağa verilen Merve’nin ardından gözyaşları sel oldu.

Haber; R. BAL