Dün gece Çoban Kavşağında patpat ile otomobil çarpışması sonucu bir kişi yaralandı. Kaza, dün gece 21.30 sıralarında çoban kavşağı terminal girişinde meydana geldi. Şehir merkezinde çoban istikametine gitmekte olan otomobil ile terminal içerisine dönmek isteyen pat pat çarpıştı.

 

Çarpışmanın etkisi ile patpat üzerinde bulunan bir kadın yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar kazazedelerin yardımına koşarken bir yandan da 112 acil servis ekipleri ile emniyet ekiplerine haber verdiler.

 
Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler yaralı kadına ilk müdahaleyi yapmasının ardından hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı. Kazayla ilgili araştırma ve soruşturmanın devam ettiği esnada ise hızla çoban istikametine gitmekte olan motosiklet, önündeki otomobile çarptı.
 
Çarpmanın etkisi ile yola savrulan motosiklet üzerindeki iki kişi yere savrulurken, kaza sonrası motosiklet arkasında yolcu olarak bulunan bir kişi kaçarak kaza yerinden uzaklaştı. Sürücü ise motosikleti kaldırarak çalıştırmaya çalıştı.
 
Motoru çalışmayan motosiklet sürücüsü motoru yere atarak hızla kaçmaya başladı. Kazayı gören polis ekipleri kaçan sürücüyü uzun süre kovaladı.
 
Polisin dur ihtarına uymayan sürücü çoban yediemin otoparkında demir korkuluklar üzerinden atlarken trafik ekipleri ile yunus timleri tarafından kıskıvrak yakalandı.
 
Kovalamaca anı ise kameralara an be an kaydedilirken gözaltına alınan sürücü kaza yerine getirildi.
 
Olay yerine gelen sürücünün babası ile polis ekipleri arasında tartışma çıktı, tansiyonun bir anda yükselmesiyle ortalık karıştı. Bir müddet sonra ortalığı sakinleştiren ekipler motosiklet sürücüsü gözaltına alarak ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.
 

Korktuğu için kaçtığını göne süren sürücünün ehliyetinin olmadığı belirlendi.

Haber; İ.KELEŞ