Düzce sokakları son günlerde aksiyon filmlerini aratmıyor! Son günlerde sık sık yaşanan kovalamaca haberlerine dün gece bir yenisi daha eklendi.Çilimli ilçe merkezinde bir başka araca çarparak olay yerinden kaçan otomobilinin hızına Çilimli emniyet amirliği ekipleri yetişemedi.

 

Ekiplerin bir türlü durduramadığı araç lastikleri patlak bir şekilde D-100 karayolunu takiben Çilimli ekiplerini atlatarak Düzce Merkeze doğru hızla ilerledi. Çilimli emniyet emirliğinin durumu düzce merkezdeki ekiplere bildirmesi üzerine D-100 güzergâhına çıkan ekipler aracı beklemeye başladı.

 

Hal kavşağından şehir merkezine giriş yapan araç lastikleri patlak bir şekilde hızla olimpiyat ışıklarına doğru seyir etti. Olimpiyat ışıklarında yolu kesen emniyet ekipleri aracı durdurarak sürücünün araçtan inip evraklarını vermesini istedi.

 

Araçtan inen sürücünün alkollü olduğunu gören ekipler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Aracı ve sürücüyü muhafaza altına alan ekipler Çilimli ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerine teslim edilerek araca ve sürücüye işlem yapıldı. Bu kovalamaca sonunda ise kimsenin canının yanmaması ise sevindirici taraf oldu.

 

Haber; İ.KELEŞ