Tem Otoyolu’nun Gümüşova kesiminde meydana gelen kazada bir kişi ağır yaralandı. İstanbul’dan Ankara istikametine gitmekte olan Mesut Çolak idaresindeki 34 EM 7044 plakalı otomobil seyir halindeyken yağışlı havanın da etkisi ile aniden kontrolüne kaybederek yoldan çıkarak, orta bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisi ile orta bariyerlerin bir bölümü otomobilde sürücünün hemen yanında oturan Mutlu Kaya’nın vücudunu parçaladı. Araç içerisinde sıkışan yaralı yolcuyu olay yerine gelen Düzce Belediyesi kaza kırım ekipleri çıkardı.
Uzun süre kurtarılmayı bekleyen yaralı sürücü için ekipler hummalı bir çalışma sergiledi. Yaralı yolcunun vücudunu parçalayan bariyer önce büyük bir titizlikle kesilerek dışarı alındı ardından yaralı yolcu dikkatli bir şekilde sedyeye konularak ambulansa taşındı.
Bu arada parçalanan vücudun üzerine ise aleminyum folyo kaplandı.
Yurt genelinde yayngın ağı bulunan özel bir marketler zincirinde satış temsilcisi olarak çalıştığı öğrenilen Kaya, Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınırken hayatı tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Kaza sonrası araçta bulunan iş arkadaşları ise uzun süre kurtarılmayı bekleyen arkadaşları için göz yaşı döktüler..