Muncurlu Köyü Muncurlu Devlet Hastanesi yolunda bir otomobil ile motosikletin karıştığı trafik kazasında motosiklet sürücüsü yaralanırken kazaya karışan otomobil hızla olay yerinden kaçtı. Yaralı motosiklet sürücüsü ilk anda ambulansa binmek istemedi.
Yakınlarının olay yerine gelmesi ile birlikte ambulansa bindirilen motosiklet sürücüsü ambulansta yapılan tedavisinin ardından tekrar ambulanstan indi. Muncurlu Köyünde Semih Kazancı idaresindeki 81 DH 926 plakalı motosiklet Düzce istikametine doğru ilerlerken iddiaya göre karşı yönden gelen ve plakası öğrenilemeyen beyaz bir otomobil ile çarpıştı.
Meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü Semih Kazancı yaralandı. kazaya karışan otomobil sürücüsü ise hızla olay yerinden uzaklaştı. Olay yerine hemen 112 ekipleri sevk edildi. kaza yerine gelen 112 uzun süre Semih Kazancı’yı ambulansa bindirmek için çabaladı. Fakat yaralı yakınları olay yerine gelmeden ambulansa binmedi.
Daha sonra ambulansa bindirilen yaralı ambulansta tedavi edildi. olay yerine gelen Jandarma ekipleri kazanın nasıl olduğu konusunda bilgiler aldıktan sonra kaza ile ilgili soruşturma başlattı. Kazaya karışıp kaçan otomobil heryerde aranıyor.