Düzce D 100 karayolu Kirazlı köyü mevkisinde saat 22.40 sıralarında meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Ankara’dan İstanbul istikametine gitmekte olan Hakan A.idaresindeki 81 AT 797 plakalı oto sürücünün aşırı süratli ve alkollü olması nedeni ile direksiyon hakimiyetini kaybederek duble yolun orta kısımda bulunan bariyerlere çarptı.

Çarpma sonrası aşırı sürat nedeni ile yolun sağına doğru savrulan araba sürücünün son anda direksiyon çevirmesi ile birlikte tekrar yola döndü. Yola dönen araç bu kez de takla atmaya başladı. Bariyerlere çarptığı noktadan 150 metre ileriye sürüklenen oto içinde bulunan sürücü Hakan A. ve Emine A. yaralandılar.

Yaralılar 112 Acil servis ambulansları ile Düzce Atatürk Devlet Hastanesine götürülerek tedavi altına alındılar. Araç içinde bulunan diğer 2 bayan ise yara almadan kurtuldu. Olay yerine gelen Trafik Polisleri ve Jandarma ekipleri araç içinde yaptıkları kontroller esnasında aracın içinde bira şişeleri ile bir adet 9 mm çapında tabanca ve 1 adet fişek buldu.

 Jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlatırken, alkollü olduğu tespit edilen sürücü Hakan Aydın’ın hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alınacağı öğrenildi.