Düzce’de hayvan sahiplerinin vurdumduymazlığı nedeniyle şehirlerarası karayolunda başıboş bırakılan hayvanların trafiği olumsuz yönde etkilemesinin önüne geçilemiyor. Sık sık ana yola çıkan ve sürücülere adeta ecel terleri döktüren başıboş hayvanlar, zaman zaman kazalara da sebebiyet veriyor.
 
Bugün öğlen saatlerinde D-100 Karayolu Çerkez Taşköprü mevkiinde yola çıkan başıboş hayvanlara çarpmamak için ani fren yapan kamyonete yine aynı istikamette gitmekte olan 2 otomobil çarptı. Kaza sonrası 3 araç birbirine girerken kazada araçlarda bulunan 3 kişi de yaralandı.
 
Kazayı gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine 112 acil servis ekipleri ile jandarma ve bölge trafik ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yapmasının ardından hastanelere sevk ederek tedavi altına alındı. Kaza nedeni ile trafik tek şeritten ilerlerken, araçların yoldan kaldırılması ile trafik eski akışına geri döndü. D-100 karayolunu karıştıran başı boş hayvanlar ise orta refüjde otlamaya devam etti.

Haber;İ.KELEŞ